המצרכים הדרושים:
- 2 שורשי פטרוזיליה קלופים וחתוך גס.
- בצל סגול חתוך גס.
- 1 שורש סלרי קלוף וחתוך גס.
- 2 גזרים קלופים וחתוכים גס.
- 2 בטטות קלוף וחתוך גס .
- 500 גר של בשק בקר מספר 5 מבושל טוב (חתוך לקוביות).
- 1 ק"ג של בורגול גס.
- מים רותחים עד כיסוי.
- מלח ,פלפל, בהרט .
- מעט שמן לטיגון.
- סירופ רימונים בערך 2 כפות.
- גרגרי רימונים מרימון 1.
אופן ההכנה:
מטגנים את כול הירקות עד להשחמה.
מוסיפים את הבשר, הבורגול ומים רותחים.
מערבבים ומכסים.
מבשלים על אש נמוכה כ- 25 דקות, בלי לפתוח את הסיר.
מקשטים בגרגירי הרימון וסירופ רימונים.