שופרות של פסטיה במילוי פרגית, קינמון ואגוזי לוז

המצרכים הדרושים:

  • 20 עלי סיגר מוכנים או תוצרת בית
  • שמן זית למריחה.
  • תבנית פירקס מלבנית בנונית גבוהה.

למלית –

  • 500 גרם חזה עוף נקי משומן וגידים חלוט במיים ומלח.
  • שמן לטיגון
  • 2 בצלצלים קצוצים
  • 50 גרם אגוזי לוז קלויים.
  • 50 גרם שקדים קלופים וקלויים
  • 50 גרם צימוקים
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר יבש טחון
  • מלח ופלפל

להגשה:

  • 3 כפות אבקת סוכר מתובלים בקינמון

 

אופן ההכנה:

מפרקים את חזה העוף לשערות דקיקות באופן ידני.

מטגנים בצל עד שהוא שקוף.

מוסיפים לו את חזה העוף, אגוזים, פירות יבשים ותבלינים ומבשלים כ- 5 דקות על מחבת חמה.

מקררים את התערובת.

משמנים את התבנית ומרפדים בעלי סיגר.

מוסיפים שכבה דקה של בשר ומעל שוב עלי סיגר.

מכינים באופן הזה שלוש שכבות ומסיימים עם עלי הסיגר.

מהדקים לדפנות ומורחים שכבה נדיבה של שמן זית למניעת התיבשות.

אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות, מקררים ופורסים.

בוזקים מעל אבקת סוכר וקינמון.

מתכונים מומלצים נוספים

דגים אוזריה

קיץ, שמש, ים,  מה עוד צריך? תפריט דגים עשיר ומפנק, מאזטות של מנות מטריפות וחושניות ממש כמו ביוון. רק להוסיף כוס אוזו קפוא ומוזיקה טובה

לצפייה במתכון »

בשרי גורמה

תפריט בשרי עשיר במנות מורכבות, עשירות בניואנסים ומוקפדות.

התפריט מיועד עבור קבוצות מצומצמות, בהגשה אישית ובכלים רב פעמיים.

לצפייה במתכון »

אסאדו

לקרניבורים שביניכם… אלו שחיים, נושמים וחולמים בשר ומוכנים להתאזר בסבלנות בכדי להנות מבשר איכותי, אשר נצלה במשך שעות במעשנות ייחודיות.

תפריט ברביקיו עשיר ומגוון, הכולל מנות ראשונות, סלטים, מנות עיקריות וקינוחים.

לצפייה במתכון »

טאפס שוק

בספרד הם נקראים "טאפס", ביוון הם נקראים "מאזטים" ובאיטליה הם "אנטיפסטי" (והכוונה לא רק לירקות). אלו הם המתאבנים – מנות אישיות קטנות במגוון עשיר. אתם

לצפייה במתכון »

תפריט חלבי עשיר

מבחר פוקצ'ות מוגשות על בוצר מעץ אפריקאי עם מטבלים של פסטו, עגבניות מיובשות, טפנד של זיתים במהלך כל הארוחה. מנות ראשונות סלסילות פילו במילוי של

לצפייה במתכון »

תפריט בשרים מהמעשנה

לקרניבורים שביניכם… אלו שחיים, נושמים וחולמים בשר ומוכנים להתאזר בסבלנות בכדי להנות מבשר איכותי, אשר נצלה במשך שעות במעשנות ייחודיות.  תפריט ברביקיו עשיר ומגוון, הכולל

לצפייה במתכון »

על המנגל

שף פרטי "על האש" ערב "על האש" קולינרי עם שף פרטי ברמה הכי גבוהה שיש. האוכל חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. נרכשים בשוק ביום האירוע

לצפייה במתכון »

בצק לפוקצות

בצק בסיסי ללחם (פיצות, פוקצות, גבטות)   המצרכים הדרושים: 500 גר קמח לבן. חצי כפית מלח. 300 מ"ל מים פושרים. חצי קובייה של שמרים טריים

לצפייה במתכון »

מרק דגים חורפי

המצרכים הדרושים: פחית שימורי עגבניות קלופות (400 גר') שלמות/קוביות/מרוסקות או 1 ק"ג עגבניות טריות בשלות (עדיף ללא קליפה). 1/2 ק"ג של שאריות דגים מבשר לבן

לצפייה במתכון »

תפריט אסדו {קיטרינג}

חגיגה קולינארית של ממש לאוהבי הבשר על סוגיו השונים… הבשרים נצלים בצורה המסורתית בגריל מיוחד כגושים נתחים גדולים. מבחר פוקצ'ות מוגשות על בוצר מעץ אפריקאי

לצפייה במתכון »

מנסה להבין איך לתכנן את האירוע?

רק להשאיר פרטים והשף יעזור באהבה