הקונספט של ראפ הוא המשחק במילוי כאשר הטורטייה משמשת כבסיס. במילוי הטורטייה אפשר ורצוי להיות יצירתיים ולשלב את המילויים האהובים עליכם. זה יכול להיות סלמון, כבד עוף, שרימפס רוסטביף, גבינות וירקות, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.
המצרכים הדרושים:
חומרים לפסטו כוסברה:
- 300 גרם עלי כוסברה
- חצי כפית שטוחה של מלח
- כפית שטוחה של פלפל שחור
- 2 כפיות שום כתוש שמן זית משובח
חומרים לראפ:
- 5 טורטיות אפויות בגודל 30 ס"מ (ניתן להשיג במרכולים)
- חציל גדול פרוס לאורך משוח בשמן זית וקלוי על הגריל
- בצל אדום בינוני פרוס לפרוסות דקות
- 3 גבעולי בצל ירוק (רק החלק הירוק)
- נבטי אפונה 2.5 יחידות
- אבוקדו קטן קלוף ופרוס לאורך 150
- חצי גליל פורמעז גבינת עיזים פרוסה לעיגולים בעובי 0.5 ס"מ
- גרעיני רימון טריים או צימוקי רימון.
אופן ההכנה:
הכנת פסטו כוסברה:
מכניסים את הכוסברה, השום והתבלינים למעבד מזון ומוסיפים בהדרגה את השמן זית עד לקבלת מרקם של ממרח.
למילוי הטורטייה:
לוקחים טורטייה ומניחים על משטח ישר.
מורחים על הטורטייה פסטו כוסברה, ומניחים מעל את פרוסת החציל הקלוי, חצי האבוקדו הפרוס, פרוסות גבינת העזים האורגנית, הבצל האדום והירוק ונבטי האפונה, וגרגירי הרימון
מזלפים מעל הירקות פסטו כוסברה, מגלגלים כלפי פנימה ומהדקים חזק.