המצרכים הדרושים:
- 3 ראשי שומר.
- 4 כפות חומץ בלסמי.
- 4 כפות סוכר חום.
- 1/4 כפית פלפל שחור.
- 1 כפית מלח.
- 3 כפות שמן זית.
- 1 כף פסטו.
אופן ההכנה:
לחתוך את השומר לחצי ואח"כ לחתוך לפרוסות של כחצי ס"מ לכיון הגבעול כדי ל"שבור" את סיבי השומר.
לשטוף היטב ולהניח בתבנית, לפזר מעל את כל התבלינים ולערבב היטב.
להכניס לתנור חם מאוד (220 מעלות) לכ- 25-30 דקות.
לכסות בנייר כסף ולהחזיר לתנור לעוד כחצי שעה.