מתכוני לחמים ומאפים
שופרות של פסטיה במילוי פרגית, קינמון ואגוזי לוז
המצרכים הדרושים: 20 עלי סיגר מוכנים או תוצרת בית שמן זית למריחה. תבנית פירקס מלבנית בנונית גבוהה. למלית – 500 גרם חזה עוף נקי משומן
פוקצות של פיצוחים קלויים
המצרכים הדרושים: ק"ג של קמח לבן מנופה. 1/3 כוס שמן זית . 1 כף מלח דק. 3 כפות סוכר או דבש. 50 גר שמרים מפוררים
עלי פילו במילוי פקאן עם דבש מטובל
עלעלים זהובים דקיקים ופריכים וביניהם שכבה נדיבה של אגוזים מתוקים בניחוח קינמון. המצרכים הדרושים: למלית: 3 כוסות (300 גרם) של אגוזי פקאן טחונים גס 1/2כוס
מעדן בצק שמרים ממולא תפוחים וחמוציות
המצרכים הדרושים: לבצק: 5 כוסות קמח שמרים (כ- 600 גרם) 200 גרם חמאה/ מרגרינה מומסת 4 כפות סוכר 1 כוס מים פושרים/ חלב ( 200
מאפה שכבות של בצק שמרים וירקות קלויים
המצרכים הדרושים: לבצק: 300 גר' קמח קוסמיו מלא. 700 גר' קמח לבן מנופה. 1 כף שמרים. 3 חלמונים. 600 מ"ל מים פושרים. 100 גר' מחמאה
מאפה פילו עם בטטה צלויה, עלי בזיל וטחון בקר
המצרכים הדרושים: 500 גר' של בשר בקר טחון דק. 1 חבילה של עלי פילו של "שחף". שמן זית להברשה. 3 בטטות קלופות חתוכות לשמניות. 2
בצק לפיצה
המצרכים הדרושים: 1 קג' קמח לבן מנופה. 1/3 כוס שמן זית . 1 כף מלח דק. 3 כפות סוכר או דבש. 50 גר' שמרים מפוררים
בצק לפוקצות
בצק בסיסי ללחם (פיצות, פוקצות, גבטות) המצרכים הדרושים: 500 גר קמח לבן. חצי כפית מלח. 300 מ"ל מים פושרים. חצי קובייה של שמרים טריים