המצרכים הדרושים:
- 500 גר' ברוקולי טריי או סנפרוסט.
- 250 מ"ל שמנת צמחית לבישול
- מלח, פלפל, לפי הטעם
- 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
- 1 צרור נענע קצוצה
- 1 כפית שום כתוש
- 2 חלמוני ביצה
- נוזל עד כיסוי..
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף .
מוסיפים את הברוקולי, השום והתבלינים, מכסים במים את הרכיבים ומבשלים כ- 15 דקות עד לרתיחה.
טוחנים את המרק עם הנוזל.
מוצאים שליש מהנוזל של המרק ומערבבים אותו עם השמנת והחלמונים.
עושים השוואת טמפרטרות ומוסיפים את התערובת למרק שנשאר בסיר ולא מבשלים יותר.
אפשר להגיש עם טבעות בצל מקומח ומטוגן בשמן עמוק.
בתיאבון!
