מרק גולש הונגרי

המצרכים הדרושים:

רכיבים ל- 4-6 סועדים

  • חצי ק"ג קוביות שריר בגודל 1*1 ס"מ.
  • 3 כפות שמן קנולה.
  • אחד וחצי בצל גדול קצוץ דק.
  • 2 שיני שום קצוצות.
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות.
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות.
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם.
  • 2 כפות שטוחות פפריקה מתוקה.
  • קורט אבקת צ'ילי טחון.
  • 1 עלה דפנה.
  • רבע כפית זרעוני קימל או קימל טחון.
  • רבע כפית מיורן יבש או טרי.
  • 2 עגבניות קלופות מרוסקות (ניתן מקופסא 400 גר').
  • 1 כף גדושה רסק עגבניות.
  • 6 כוסות מרק עוף.
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות.
  • פטרוזיליה קצוצה.

 

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר כבד ומטגנים קלות את הבצל עד להזהבה קלה.

מוסיפים את השום ובוחשים מעט. מוסיפים לסיר את קוביות הבשר ומטגנים עד להשחמה.

מוסיפים את קוביות הפלפל הירוק והאדום וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב מס' דקות ומתבלים.

מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות ומטגנים כ- 10 דקות נוספות על להבה נמוכה.

מוזגים לסיר את מרק העוף ומביאים לרתיחה.

מנמיכים להבה לנמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים כשלושת רבעי שעה תוך שמירה על בעבוע בינוני קל.

מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת עד לריכוך מלא של הבשר.

אם הנוזלים מצטמצמים מדי ניתן להוסיף מעט מים לדילול התבשיל.

לפני ההגשה משלימים טעמים במידת הצורך, מפזרים מעל המרק פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם מאוד.

בתיאבון!

מתכונים מומלצים נוספים

דגים אוזריה

קיץ, שמש, ים,  מה עוד צריך? תפריט דגים עשיר ומפנק, מאזטות של מנות מטריפות וחושניות ממש כמו ביוון. רק להוסיף כוס אוזו קפוא ומוזיקה טובה

לצפייה במתכון »

בשרי גורמה

תפריט בשרי עשיר במנות מורכבות, עשירות בניואנסים ומוקפדות.

התפריט מיועד עבור קבוצות מצומצמות, בהגשה אישית ובכלים רב פעמיים.

לצפייה במתכון »

אסאדו

לקרניבורים שביניכם… אלו שחיים, נושמים וחולמים בשר ומוכנים להתאזר בסבלנות בכדי להנות מבשר איכותי, אשר נצלה במשך שעות במעשנות ייחודיות.

תפריט ברביקיו עשיר ומגוון, הכולל מנות ראשונות, סלטים, מנות עיקריות וקינוחים.

לצפייה במתכון »

טאפס שוק

בספרד הם נקראים "טאפס", ביוון הם נקראים "מאזטים" ובאיטליה הם "אנטיפסטי" (והכוונה לא רק לירקות). אלו הם המתאבנים – מנות אישיות קטנות במגוון עשיר. אתם

לצפייה במתכון »

תפריט חלבי עשיר

מבחר פוקצ'ות מוגשות על בוצר מעץ אפריקאי עם מטבלים של פסטו, עגבניות מיובשות, טפנד של זיתים במהלך כל הארוחה. מנות ראשונות סלסילות פילו במילוי של

לצפייה במתכון »

תפריט בשרים מהמעשנה

לקרניבורים שביניכם… אלו שחיים, נושמים וחולמים בשר ומוכנים להתאזר בסבלנות בכדי להנות מבשר איכותי, אשר נצלה במשך שעות במעשנות ייחודיות.  תפריט ברביקיו עשיר ומגוון, הכולל

לצפייה במתכון »

על המנגל

שף פרטי "על האש" ערב "על האש" קולינרי עם שף פרטי ברמה הכי גבוהה שיש. האוכל חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. נרכשים בשוק ביום האירוע

לצפייה במתכון »

בצק לפוקצות

בצק בסיסי ללחם (פיצות, פוקצות, גבטות)   המצרכים הדרושים: 500 גר קמח לבן. חצי כפית מלח. 300 מ"ל מים פושרים. חצי קובייה של שמרים טריים

לצפייה במתכון »

מרק דגים חורפי

המצרכים הדרושים: פחית שימורי עגבניות קלופות (400 גר') שלמות/קוביות/מרוסקות או 1 ק"ג עגבניות טריות בשלות (עדיף ללא קליפה). 1/2 ק"ג של שאריות דגים מבשר לבן

לצפייה במתכון »

תפריט אסדו {קיטרינג}

חגיגה קולינארית של ממש לאוהבי הבשר על סוגיו השונים… הבשרים נצלים בצורה המסורתית בגריל מיוחד כגושים נתחים גדולים. מבחר פוקצ'ות מוגשות על בוצר מעץ אפריקאי

לצפייה במתכון »

מנסה להבין איך לתכנן את האירוע?

רק להשאיר פרטים והשף יעזור באהבה