המצרכים הדרושים:
- 500 גר' של בשר בקר טחון דק.
- 1 חבילה של עלי פילו של "שחף".
- שמן זית להברשה.
- 3 בטטות קלופות חתוכות לשמניות.
- 2 בצלים קצוצים דק.
- מעט שום כתוש.
- מלח ,פלפל.
- 1 כפית בהראט.
- כוס של עלי בזיל שטופים.
- פטרוזיליה קצוצה.
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף.
מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומפוררים אותו.
מתבלים בבהראט, שום, מלח ופלפל.
כשהבשר מוכן מוסיפים הפטרוזלייה הקצוצה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות מראש.
מטבלים את הבטטות במלח, פלפל, ושמן זית ואופים בתנור עד שהבטטות מוכנות.
מתחילים למלא.
משתמשים בבצק פילו מופשר.
בין כול עלה מורחים שמן זית, בסך הכול שלושה עלים.
ממלאים בבשר טחון, מסדרים את הפלחים של הבטטה ואת עלי הבזילקום מקפלים לרולדה וחותכים סימנים בלבד.
מברישים בשמן זית ואופים כ- 25 דקות על חום של 170 מעלות.
בתאבון!