בספרד הם נקראים "טאפס", ביוון הם נקראים "מאזטים" ובאיטליה הם "אנטיפסטי" (והכוונה לא רק לירקות).
אלו הם המתאבנים – מנות אישיות קטנות במגוון עשיר.
אתם תבחרו את המטבח ויחד נחבר עבורכם את התפריט המושלם.
השף מגיע לביתכם או לכל מקום שתבחרו עם ציוד מלא, עוזר המשמש כמלצר ומיטב מצרכים טריים ומשובחים.
מבחר פוקצ'ות מוגשות על בוצר מעץ אפריקאי עם מטבלים של פסטו, עגבניות מיובשות, טפנד של זיתים במהלך כל הארוחה.
מנות ראשונות 3 לבחירה.
- לחמנית באן במילוי אונטרייב מעושן וציפוטלה .
- סלט אבוקדו עם עלי רוקט וליים .
- סלט שורשים פיקנטי .
- חציל שרוף על מצע של טחינה ירוקה וגרגירי חומוס וגרגר נחלים
- סלט פטוש .
- סלט תפוח אדמה סגול עם איולי שום
- פטריות פורטו בלה מוקפצות עם בלסמי ושמן זית על מצע ופלנטה חמה .
דגים 1 לבחירה.
- פילה של דג ים טרי צרוב על הפלנצה עם ארטישוקים צעירים .
- אסקבצ'ה של טונה אדומה או דגי ים טריים .
- תבשיל דג טונה טרייה עם קונפי עגבניות וגרגירי חומוס .
- פילה דג ים בטמפורה עם איולי מנגו .
- קרפצ'ו של דג ים מוגש עם סלט צנוניות עדין .
- פילה בריבוניה בטמפורה עם איולי של לימון ושום .
בשרים 2 לבחירה.
- צ'וריסו של בקר בתוך ג'בטינה, מוגש עם סלסת עגבניות פיקנטית .
- קבבוני טורקי צלוי עם טחינה ירוקה, מוגש עם ירקות שרופים על הגריל.
- מדליוני פילה על מצע פירה שורשים עם תרד בר וציר בקר מצומצם .
- צלעות טלה על מצע של חציל שרוף ולימונים כבושים
- נתח קצבים צלוי מוגש עם פירה כרובית .
- כבדי עוף מוקפצים במרסלה ושיני שום אפויות מוגש על חלת בצל קריספית .
קינוחים3 לבחירה.
- פנקוטה חלב קוקוס ומנגו .
- סופלה שוקולד בלגי חם .
- סלסילה של קדאיף במילוי של קרם חלבה ושערות חלבה מעוטרים בפיסטוק קלוי .
- פירות העונה חתוכים על מגש עם קרח כתוש .
- ופל בלגי עם גלידת ערמונים ושוקולד חם .