052-3298209

בצק לפיצה

המצרכים הדרושים:

  • 1 קג’ קמח לבן מנופה.
  • 1/3 כוס שמן זית .
  • 1 כף מלח דק.
  • 3 כפות סוכר או דבש.
  • 50 גר’ שמרים מפוררים טריים או 1 כף שמרים יבשים.
  • 600 מיל מים פושרים.

 

אופן ההכנה:

מערבבים קמח, מלח, סוכר ושמרים בקערה של מיקסר (אפשר גם ידנית).

מפעילים את המיקסר על מהירות בנונית ומוסיפים מים ושמן.

מערבלים כ- 10 דקות עד  שפני הבצק מתוחים וחלק.

מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים על משטח משומן היטב .

מטפיחים כ- 45 דקות עד להכפלת הנפח.

מרדדים לעלה עגול.

מוסיפים רוטב עגבניות, גבינה וכל תוספת שרק עולה על דעתכם.

אופים על חום גבוה 220 מעלות, רצוי על אבן שמוט במשך כ- 10-15 דקות.

בתיאבון!