אודות השף

השף אורי מלכה

אורי מלכה, בן 39, שף פרטי והבעלים של חברת קייטרינג עצמאית טעם וריח. 
את האהבה למטבח ולבישול , להפקת אירועים קולינריים למדתי  בבית אבא ואמא. כבן לאבא שהיה שף ותיק ומקצועי, שף מוערך בספינות, כל חייו ניהל מטבחים והיה לשף מוערך ומבוקש בבתי הארחה מהטובים בארץ. 
נחשפתי לעולם הבישול מגיל מאוד צעיר גדלתי לתוך רזי המטבח וההנאה הטמונה בו.

בהיותי בגיל 10, הצטרפתי ל”אטליז דבורה” בקריית טבעון, אשר בבעלותם של האחים ליבו.
שם נחשפתי לעומק הטמון בעולם הבשרים והדגים.
סיימתי בהצטיינות את לימודיי כבוגר ביה”ס למלונאות “דביר” שבכרמל.
בגיל 18 זכיתי בתחרות “אשף המטבח הצעיר לשנת 1996” לציון 3,000 שנה לירושלים. מקום ראשון מתוך שישה בתי ספר ארציים.

עם שחרורי צה”ל כשיריונר, זכיתי להצטרף לצוות הקמת המטבח של מלון “דן אילת” החדש, בניצוחם של השפים הידועים אבי שטייניץ ואופיר קדם.
בשנת 2000 החלטתי להעמיק את לימודי מעבר לגבולות הארץ.
סיימתי כבוגר ביה”ס היוקרתי לבישול The Culinary Institute of America CIA
לאחר ההתמחות החלטתי לחזור ארצה ולהגשים את החלום  עם כל האהבה למטבח כאן בבית.

הקמתי את הבייבי הפרטי שלי – “טעם וריח” – חברת קייטרינג פרטית, באמצעותה הגשמתי חלום.

ההתמחות שלנו: 

  • הפקת אירועי ערב ברוח הבישול הפרטי בשילוב מופע סטנד-אפ קולינרי בשיתוף הקהל.
    את אירועי הערב הפרטיים אני מוביל באופן אישי וייחודי בבית הלקוח או בכל מקום אחר שיבחר בין אם בטבע ובין אם במקומות בעלי מאפייני סביבה ייחודיים.
  • חברתנו מתמחה בהפקת סדנאות בישול וימי חוויה לחברות, מתנסי”ם, מועדוני קנטרי ואיגודים מקצועיים במגוון מרתק לבחירת אופי הסדנאות: מטבח לחגים, מטבחי עדות, מטבח רומנטי וכו’.
  • אירועי קייטרינג בוטיק עד 200 איש –חתונות, בריתות, בר מצוות וכו’.

החלום להקים חברה, המתמחה באוכל איכותי, מקצועי,  מקורי וטעים הפך למציאות.
אני מתחייב לתת שרות מקצועי, אדיב והוגן לכל לקוחותיי, הוותיקים והחדשים כאחד.
אני מתחייב לייצר חוויה קולינרית בלתי- נשכחת, מעוררת חושים.

אני מאחל לכולכם גלישה מהנה, מעוררת טעמים וניחוחות …..