052-3298209

תפריט דגים אוזריה

קיץ ,שמש ,ים מה צריך? תפריט דגים עשיר ומפנק .מזות של מנות מטריפות ,חושניות ממש כמו ביוון .אז מה צריך חוץ מכוס אוזו קפוא ומוזיקה טובה עם בריזה של ים.

מבחר פוקצ'ות מוגשות על בוצר מעץ אפריקאי עם מטבלים של פסטו, עגבניות מיובשות, טפנד של זיתים במהלך הארוחה.

מנה ראשונה (1 לבחירה)
טרטר של טונה אדומה מובחרת עם איולי של שום ולימון כבוש.
פילה דג בריבוניה בטמפורה עם מטבל של חלפינו ונענע חם.
צלחת של איקרה עם בצל קצוץ .
סרדין טרי במילוי עשבי תיבול בטיגון עדין בליוי צרמולה .
בצק פילס במילוי תערובת גבינות ועשבי תיבול.
כפיות של ביס של סשימי דג אנטיאס כבוש.

סלטים
סלט השוק ירק טרי ורענן במיקס עם ויניגרט של לימון ושמן זית.
פרחי כרובית צלויים על תלולית טחינה לימונית.
סלט תפוחי אדמה עם פילה דג פורל מעושן.
סלט עדשים שחרות עם פלפלים צלויים בתחמיץ לימון ושמן זית.
סלט בורגול עשיר עם ירקות גינה .
סלט חסות עם סלסה של תפוזים עריסה וזיתי טסוס.
ממרח סקורדיה עשיר עם שמן זית .

מנות עיקריות (2 לבחירה).
פילה דג לברק צלוי עם ריזוטו קלאסי.
פאייה של דגי ים עשירה במיוחד.
פילה דג מקרל טרי מעושן בליוי של תבשיל עלי מנגולד
קציצות של דגים ברוטב לימוני חריף עם קוסקוס ביתי
פילה דג סלמון טרי צרוב על מחבת פסים עם כרסט של עשבי תיבול על מצע של ירוקים  מוקפצים .

קינוחים (2 לבחירה)
פבלובה קרם שמנת עם מרנג לימון ופירות יער שיכורים.
סופלה שוקולד בלגי עם כדור גלידה וניל.
טרין שוקולד בלגי עם פירות יער קפוא.
אגסים צעירים בבישול עדין ביין ריזלינג מוגש עם סורבה.
פרפה נוגט עם ברס קלוי.
סלסילה של קדאיף עם קרם חלבה פיסטוק קלוי וסילאן מתובל.

* המחיר כולל כלי הגשה מזכוכית ובמבוק. המחיר אינו כולל שתייה ולא כוסות. המחיר כולל עוזר.
לקבלת הצעת מחיר צרו קשר טלפוני 052-3298209.
השף שלכם לאירוע מושלם. אורי מלכה – טעם וריח.