052-3298209

אודות השף

שמי אורי מלכה, בן 39, שף פרטי ובעל חברת קייטרינג עצמאית "טעם וריח".
את האהבה למטבח ולבישול גיליתי עוד בבית אבא ואמא.
כבן לאבא שהיה שף ותיק, עבד על ספינות כמנהל מטבח וניהל לא מעט מטבחים בבתי הארחה מהטובים בארץ, נחשפתי לעולם הבישול מגיל מאוד צעיר וגיליתי את רזי המטבח וההנאה הטמונה בו.

בגיל 10, הצטרפתי ל"אטליז דבורה" בקריית טבעון, אשר בבעלותם של האחים ליבו. שם נחשפתי לעומק לעולם הבשרים והדגים.
בוגר בהצטיינות של ביה"ס למלונאות "דביר" שבכרמל.
בגיל 18 זכיתי בתחרות "אשף המטבח הצעיר לשנת 1996" לציון 3,000 שנה לירושלים. מקום ראשון מתוך שישה בתי ספר ארציים.

עם שחרורי כשריונר, זכיתי להצורף לצוות הקמת המטבח של מלון "דן אילת" החדש, בניצוחם של השפים הידועים אבי שטייניץ ואופיר קדם.
בשנת 2000 החלטתי להעמיק את לימודי מעבר לגבולות הארץ.
אני בוגר ביה"ס היוקרתי לבישול The Culinary Institute of America CIA.

לאחר ההתמחות החלטתי לחזור ארצה ולהגשים את החלום והאהבה פה בבית.
הקמתי את הבייבי הפרטי שלי – "טעם וריח" – חברת קייטרינג פרטית, באמצעותה מתגשם החלום.

ההתמחות שלנו
::    ערבי בישול פרטיים בשילוב מופע סטנד-אפ קולינארי ובהשתתפות הקהל, אותם אני מעביר אישית, אם בבית הלקוח ואם בטבע או בכל מקום שרק תרצו.
::    סדנאות בישול וימי חוויה לחברות, מתנס"ים, מועדוני קאנטרי ואיגודים מקצועיים, במגוון ומרתק של נושאים: מטבח לחגים, מטבחי עדות וכו'.
::    אירועי קיטרינג בוטיק עד 200 איש (חתונות, בריתות, בר מצוות וכו').

החלום להקים חברה, המתמחה באוכל איכותי, מקצועי,  מקורי וטעים הפך למציאות.
אני מתחייב לתת שרות מקצועי, אדיב והוגן לכל לקוחותיי, הוותיקים והחדשים כאחד.
אני מתחייב לספק חוויה קולינארית בלתי- נשכחת ומעוררת חושים.

אני מאחל לכולם גלישה מהנה באתר ובתיאבון.